מחיקת חשבון בשמרתי
אפשר למחוק את החשבון ואת כל המידע שלו בכל רגע.
דרך 1: מתוך האפליקציה (מיידי)
- פותחים את שמרתי.
- במסך הראשי לוחצים על סמל החשבון בראש המסך.
- לוחצים על "מחיקת החשבון".
- מאשרים. החשבון וכל המידע שלו נמחקים מיד.
דרך 2: במייל
אם אין גישה לאפליקציה, אפשר לשלוח מייל אל shamarti.app@gmail.com עם הנושא "מחיקת חשבון", מכתובת המייל שאיתה נכנסים לשמרתי. נמחק את החשבון תוך 30 יום לכל היותר ונשלח אישור.
מה נמחק
- החשבון עצמו: כתובת המייל והשם
- כל המתכונים והארוחות ששמורים בענן
- כל התמונות של המתכונים ששמורות בענן
לא נשאר אצלנו מידע מהחשבון אחרי המחיקה. אם שמרת קובץ גיבוי של המתכונים בטלפון או במחשב, הקובץ הזה נשאר אצלך ולא מושפע מהמחיקה.